Ontharen

Privacyverklaring

Copyright © 2020
Een website van Zutphens Persbureau.
Hosting door Basium IT.


Anbos

Ontharen

Overbeharing is een verschijnsel dat niet alleen vaak praktische, maar ook emotionele problemen met zich meebrengt. Scheren, knippen, harsen, epileren, zijn vormen om tijdelijk van je haar af te zijn.

Wil je graag permanent minder haar hebben? Daar zijn verschillende mogelijkheden voor.

IPL-methode

Met de IPL-methode van Ellipse kun je in korte tijd grotere huidoppervlaktes behandelen om je haargroei permanent te verminderen. Gezicht, oksels, bikinilijn, buik, billen, benen enzovoorts. Deze methode kun je op al deze gebieden toepassen. Lees meer.

Elektrisch ontharen

Zijn je haartjes, blond tot wit, of grijs, dus met weinig of zonder pigment, dan kun je deze behandelen met behulp van elektrisch ontharen. Je gaat dan haartje voor haartje behandelen, ongeacht de kleur of de plaats. Lees meer.

Applisonix

Witte haartjes op de bovenlip kun je ook evt. behandelen dmv de Applisonix. Dit apparaat zendt geluidstrillingen uit, waardoor het haartje vernietigd wordt. Dit gaat ook haartje voor haartje en is pijnloos.

Heb je last van overbeharing in het gezicht? De meeste aanvullende ziektekostenverzekeringen vergoeden de behandelingen hiervoor aangezien ik gecertificeerd ben op het gebied van elektrisch ontharen/ ontharingstechnieken.

Meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak voor een intakegesprek.

Nieuws & Acties
Longue Vie Decolleté
Blijf op de hoogte!