Ontharen

Skinregister, nummer 200079

Registratienummer 200079


Anbos

Ontharen

Overbeharing is een verschijnsel dat niet alleen vaak praktische, maar ook emotionele problemen met zich meebrengt. Scheren, knippen, harsen, epileren, zijn vormen om tijdelijk van je haar af te zijn.

Wil je graag permanent minder haar hebben? Daar zijn verschillende mogelijkheden voor.

IPL-methode

Met de IPL-methode van Ellipse kun je in korte tijd grotere huidoppervlaktes behandelen om je haargroei permanent te verminderen. Gezicht, oksels, bikinilijn, buik, billen, benen enzovoorts. Deze methode kun je op al deze gebieden toepassen. Lees meer.

Elektrisch ontharen

Zijn je haartjes, blond tot wit, of grijs, dus met weinig of zonder pigment, dan kun je deze behandelen met behulp van elektrisch ontharen. Je gaat dan haartje voor haartje behandelen, ongeacht de kleur of de plaats. Lees meer.

COVID-19: Studio open

Vanaf maandag 17 januari is de Studio voor Huidverbetering weer geopend. Bel, mail of app voor het maken van een afspraak. Uiteraard gelden nog steeds de richtlijnen zoals eerder gecommuniceerd.
Voel je je er nog niet prettig bij om een afspraak te maken? Dan kun je nog steeds:
  • Producten bestellen. Die kun je afhalen bij de studio of thuis laten bezorgen;
  • Telefonisch advies ontvangen: over huidproblemen of bepaalde (ontharings)behandelingen;
  • Blogs lezen op de website; over wat het seizoen doet met je huid en hoe je ook thuis je huid goed kunt verzorgen.

Let op: Deventerweg afgesloten

Er wordt aan de Deventerweg gewerkt. Parkeren kan op het Deventerachterpad, in de Brandts Buijsstraat of in de wijk tegenover de Deventerweg.

Blijf op de hoogte