Microdermabrasie

Skinregister, nummer 200079

Registratienummer 200079


Anbos

Microdermabrasie

Microdermabrasie is dé manier om uw huid op een veilige manier mechanisch te peelen. Talloze minuscule kristallen van aluminiumdioxide, allemaal in een achthoekige vorm, worden onder vacuüm en met behulp van een smal ‘zuigertje’ over de huid geblazen en meteen met de dode huidcellen opgezogen. Geheel pijnloos. Deze kristallen zijn ontzettend hard – alleen diamant is harder! – en zijn onoplosbaar. Hierdoor kunnen ze de huid niet verstoppen. Er is geen kans op allergische reacties of littekens en de behandeling is pijnloos.

Daar een mechanische peeling tevens de aanmaak van collageen en nieuwe huidcellen stimuleert, zijn ook rimpels, verlies van elasticiteit en beschadigingen door UV-straling met microdermabrasie zeer goed te behandelen. Effectieve huidverjonging is het gevolg.

Dus, wat doet een microdermabrasie behandeling met uw huid?
• Verwijdert dode huidcellen
• Verbetert de bloedcirculatie
• Versnelt de celdeling
• En stimuleert de aanmaak van collageen en elastine
• Zodat u een gladdere, stevigere en frisse huid krijgt

Een microdermabrasie behandeling is de ideale voorbereiding voordat u een voedende behandeling in de studio krijgt. Dankzij de microdermabrasie behandeling staat de huid namelijk open om alle goede voedingsstoffen te kunnen ontvangen. Deze nabehandeling is een essentiële stap om de huid snel te laten herstellen en het resultaat te optimaliseren.

Blijf op de hoogte