Microdermabrasie

Skinregister, nummer 200079

Registratienummer 200079


Anbos

Microdermabrasie

Microdermabrasie is dé manier om uw huid op een veilige manier mechanisch te peelen. Talloze minuscule kristallen van aluminiumdioxide, allemaal in een achthoekige vorm, worden onder vacuüm en met behulp van een smal ‘zuigertje’ over de huid geblazen en meteen met de dode huidcellen opgezogen. Geheel pijnloos. Deze kristallen zijn ontzettend hard – alleen diamant is harder! – en zijn onoplosbaar. Hierdoor kunnen ze de huid niet verstoppen. Er is geen kans op allergische reacties of littekens en de behandeling is pijnloos.

Daar een mechanische peeling tevens de aanmaak van collageen en nieuwe huidcellen stimuleert, zijn ook rimpels, verlies van elasticiteit en beschadigingen door UV-straling met microdermabrasie zeer goed te behandelen. Effectieve huidverjonging is het gevolg.

Dus, wat doet een microdermabrasie behandeling met uw huid?
• Verwijdert dode huidcellen
• Verbetert de bloedcirculatie
• Versnelt de celdeling
• En stimuleert de aanmaak van collageen en elastine
• Zodat u een gladdere, stevigere en frisse huid krijgt

Een microdermabrasie behandeling is de ideale voorbereiding voordat u een voedende behandeling in de studio krijgt. Dankzij de microdermabrasie behandeling staat de huid namelijk open om alle goede voedingsstoffen te kunnen ontvangen. Deze nabehandeling is een essentiële stap om de huid snel te laten herstellen en het resultaat te optimaliseren.

COVID-19: Studio open

Vanaf maandag 17 januari is de Studio voor Huidverbetering weer geopend. Bel, mail of app voor het maken van een afspraak. Uiteraard gelden nog steeds de richtlijnen zoals eerder gecommuniceerd.
Voel je je er nog niet prettig bij om een afspraak te maken? Dan kun je nog steeds:
  • Producten bestellen. Die kun je afhalen bij de studio of thuis laten bezorgen;
  • Telefonisch advies ontvangen: over huidproblemen of bepaalde (ontharings)behandelingen;
  • Blogs lezen op de website; over wat het seizoen doet met je huid en hoe je ook thuis je huid goed kunt verzorgen.

Let op: Deventerweg afgesloten

Er wordt aan de Deventerweg gewerkt. Parkeren kan op het Deventerachterpad, in de Brandts Buijsstraat of in de wijk tegenover de Deventerweg.

Blijf op de hoogte