Privacyverklaring

Copyright © 2020
Een website van Zutphens Persbureau.
Hosting door Basium IT.


Anbos

r-Retinoate: vernieuwd en verbeterd retinol product


Misschien heb je het wel meegekregen; vorige week heeft Medik8 een vernieuwd en verbeterd Retinol product gelanceerd: r-Retinoate. Maar wat is dit voor product en wat is retinol precies?

RetinoateRetinol is eén van de meest populaire cosmeceutische ingrediënten en bestaat uit vitamine A-zuur. Dit heeft een sterk verjongende en ontstekingsremmende werking op de huid:
– stimuleert de aanmaak van collageen
– verbetert de elasticiteit
– verstevigt de huid
– vermindert pigmentatie en onzuiverheden
– vermindert UV-schade

Er kleven ook een aantal nadelen aan retinol. Het is fragiel van structuur waardoor het effect van het product sterk vermindert als het in contact komt met UV-licht, zon, zuurstof en vocht. Daarom wordt Retinol ook alleen s’avonds toegepast. Daarnaast kan het ook irriterend op de huid werken.

Medik8 heeft na jaren onderzoek Retinol met retinoinezuur gecombineerd tot een nieuwe molecuul: Retinyl- Retinoate. Dit zijdezacht serum heeft een 8-maal sterkere werking dan gewone Retinol en geeft geen irritatie. Het is een stabiele substantie waardoor het zowel overdag als ’s nachts te gebruiken is. Het product r-Retinoate is echt aan te raden en daarom ook verkrijgbaar in de Studio voor Huidverbetering, voor €169,-.

De werking van dit product is klinisch bewezen en wetenschappelijk gepubliceerd in o.a. The Britisch Journal. Voor meer info: www.r-retinoate.nl.

Like ons op FB

Error: Unsupported get request. Please read the Graph API documentation at https://developers.facebook.com/docs/graph-api

Nieuws & Acties
Longue Vie Decolleté
Blijf op de hoogte!