Skinregister, nummer 200079

Registratienummer 200079


Anbos

r-Retinoate: vernieuwd en verbeterd retinol product


Misschien heb je het wel meegekregen; vorige week heeft Medik8 een vernieuwd en verbeterd Retinol product gelanceerd: r-Retinoate. Maar wat is dit voor product en wat is retinol precies?

RetinoateRetinol is eén van de meest populaire cosmeceutische ingrediënten en bestaat uit vitamine A-zuur. Dit heeft een sterk verjongende en ontstekingsremmende werking op de huid:
– stimuleert de aanmaak van collageen
– verbetert de elasticiteit
– verstevigt de huid
– vermindert pigmentatie en onzuiverheden
– vermindert UV-schade

Er kleven ook een aantal nadelen aan retinol. Het is fragiel van structuur waardoor het effect van het product sterk vermindert als het in contact komt met UV-licht, zon, zuurstof en vocht. Daarom wordt Retinol ook alleen s’avonds toegepast. Daarnaast kan het ook irriterend op de huid werken.

Medik8 heeft na jaren onderzoek Retinol met retinoinezuur gecombineerd tot een nieuwe molecuul: Retinyl- Retinoate. Dit zijdezacht serum heeft een 8-maal sterkere werking dan gewone Retinol en geeft geen irritatie. Het is een stabiele substantie waardoor het zowel overdag als ’s nachts te gebruiken is. Het product r-Retinoate is echt aan te raden en daarom ook verkrijgbaar in de Studio voor Huidverbetering, voor €169,-.

De werking van dit product is klinisch bewezen en wetenschappelijk gepubliceerd in o.a. The Britisch Journal. Voor meer info: www.r-retinoate.nl.

COVID-19: Studio open

Vanaf maandag 17 januari is de Studio voor Huidverbetering weer geopend. Bel, mail of app voor het maken van een afspraak. Uiteraard gelden nog steeds de richtlijnen zoals eerder gecommuniceerd.
Voel je je er nog niet prettig bij om een afspraak te maken? Dan kun je nog steeds:
  • Producten bestellen. Die kun je afhalen bij de studio of thuis laten bezorgen;
  • Telefonisch advies ontvangen: over huidproblemen of bepaalde (ontharings)behandelingen;
  • Blogs lezen op de website; over wat het seizoen doet met je huid en hoe je ook thuis je huid goed kunt verzorgen.

Let op: Deventerweg afgesloten

Er wordt aan de Deventerweg gewerkt. Parkeren kan op het Deventerachterpad, in de Brandts Buijsstraat of in de wijk tegenover de Deventerweg.

Blijf op de hoogte