Skinregister, nummer 200079

Registratienummer 200079


Anbos

Q&A over de Ellipse/Sirius


Hoewel de Ellipse jarenlang trouwe dienst heeft verleend op gebied van lichtflitsontharen is het apparaat deze zomer vervangen door de Sirius. Naast het feit dat het systeem is vernieuwd kan de Sirius ook op andere vlakken van huidverbetering worden ingezet. Hieronder een Q&A met Anne-Marie over de Sirius.

1. Wat is de reden voor de aanschaf van Sirius?

In 2003 heb ik mijn ontharingsbehandelingen uitgebreid door met een lichtflitssysteem te gaan werken: de Ellipse. Zes jaar later volgde een upgrade van dit systeem, in hetzelfde apparaat. Echter is er dit jaar de opvolger van de Ellipse ge├»ntroduceerd: de Sirius. Om up to date te blijven en mijn cli├źnten het nieuwste van het nieuwste te kunnen blijven bieden heb ik besloten om met dit nieuwe systeem te gaan werken.

2. Wat kun je allemaal (meer) met de Sirius?

Naast het feit dat de Sirius sterker en stabieler is dan de Ellipse, bevat het ook een uitgebreider programma op het gebied van ontharen. Daarnaast bevat de Sirius ook een extra handvat, dat ingezet kan worden voor speciale andere huidverbeterende behandelingen.

3. Wat voor behandelingen kun je nieuw aanbieden in de studio?

Naast het ontharen kun je met de Sirius ook pigmentplekjes behandelen, en bepaalde diepere bloedvaatjes in het gelaat aanpakken.

4. Verwacht je betere resultaten te kunnen behalen op gebied van ontharen?

De Sirius werkt sneller en krachtiger dan de Ellipse. De behandeltijd en het aantal behandelingen zou hiermee kunnen afnemen.

5. Voor wie is de behandeling met de Sirius geschikt?

Voor iedereen die graag van overtollige haargroei af wil. zowel voor mannen als vrouwen. Haargroei in het gezicht, op de benen, billen, oksels, rug, buik etc.

6. Worden deze behandelingen vergoed door de ziektekostenverzekeraar?

Alleen de behandelingen in het gezicht kunnen (gedeeltelijk) vergoed worden mits je een aanvullende ziektekostenverzekering hebt. Dit gaat meestal niet ten koste van je eigen bijdrage.

Blijf op de hoogte