Skinregister, nummer 200079

Registratienummer 200079


Anbos

Boostbehandeling: Microdermabrasie


microdermabrasie

Microdermabrasie is dé manier om je huid op een veilige manier mechanisch te peelen door middel van kristallen. Met het apparaat ‘de Brazy’ worden deze kristallen onder vacuüm en met behulp van een smal ‘zuigertje’ over de huid geblazen. Vervolgens worden ze samen met de dode huidcellen weer opgezogen. De kristallen zijn onoplosbaar waardoor ze de huid niet kunnen verstoppen. Een allergische reactie is daarmee uitgesloten.

Behandeling & resultaat

brazy_womanWat doet de Brazy?
– Verwijdert dode huidcellen
– Verbetert de bloedcirculatie
– Versnelt de celdeling

Én stimuleert de aanmaak van collageen en elastine zodat je een gladdere en frissere huid krijgt.

Na de microdermabrasiebehandeling is het belangrijk om de huid goed te voeden. Dit kan door middel van een massage met een weefsel herstellend serum en/of door een voedend masker aan te brengen.

Productentips

Vitamine C-serumGeef je huid na de behandeling een vitamine C-serum. Breng deze tweemaal daags aan onder je dagverzorging. Of kies voor een hydraterend serum H8B5.

Gun jezelf thuis drie keer per week een extra masker. Denk bijvoorbeeld aan ‘Masque Vital Antirides’ van Guinot.

Actie

Actie_Brazy

De microdermabrasiebehandeling is nu tijdelijk €79,50 (ipv €92,-) én je ontvangt er gratis een Vitamine C-serum bij, zodat je ook thuis je huid kunt nabehandelen.
Deze actie is geldig tot en met 17 maart 2017 en geldt zolang de voorraad strekt.

Gratis

FB duimpjeWe geven een gratis microdermabrasiebehandeling weg! Vandaag hebben we een speciale Facebookactie gelanceerd. Ga naar onze Facebookpagina en tag in het actiebericht een vriend, vriendin, buurman of collega van wie jij vindt dat ze een microdermabrasiebehandeling hebben verdiend.

Ga nu via het Facebookicoontje direct naar onze pagina!

Op vrijdag 3 februari loopt de actie af en maken we de winnaar bekend.

Blijf op de hoogte