Skinregister, nummer 200079

Registratienummer 200079


Anbos

Waarom je nu moet starten met flitsen!


Volgende zomer onbezorgd een jurkje aan?
Geen last meer van bultjes, stoppeltjes of ingegroeide haren?
Start dan nu met FLITSEN!!

Wat gebeurt er dan?Treatment_11

Treatment_11
Licht uit de flitslamp wordt via een handvat op de huid naar de haren geleid. De kleurstof in de haren, het pigment, neemt het licht op en verwarmt het haarzakje. Hierdoor wordt deze zodanig beschadigd dat er geen nieuwe haar meer kan groeien.

Hoe vaak?

Haren groeien in fases. Alleen in de groeifase bevat een haarzakje een haar en kan dan worden behandeld. Je hebt dus meerdere behandelingen nodig (5 tot 8), met een tussenpose van 5 tot 10 weken, afhankelijk van het gebied dat wordt behandeld.

Tussenpose flitsen

Alles weg?

Een vermindering van 70 tot 90 % van het aantal haren is mogelijk, maar haarloos wordt je niet…..
met geen enkele methode of apparaat. Er zal altijd nagroei van haren zijn. Na een kuur kun je door 1 of 2 keer per jaar na te behandelen het goed onderhouden.

Waar moet ik op letten?

Aangezien het een behandeling met licht is moet je je huid goed beschermen en dus een crème met factor 30 gebruiken als je de zon in gaat.

En waarom nu starten?

In de winterperiode is er minder UV in de lucht en is dit dus een ideale tijd om te starten met behandelen. Tegen de tijd dat de zomer zich aandient ben je al goed op weg!
En vanwege de actie: BIJ 3 FLITSBEHANDELINGEN, DE 4E GRATIS! (geldig tot 1 februari 2016)

Vergoeding?

Heb je een aanvullende verzekering dan wordt er vaak een (gedeelte) vergoed van het behandelen van overbeharing in het gezicht. Neem gerust contact met me op en ik vertel je hier meer over.
Ik sta geregistreerd via de ANBOS met mijn specialisatie electrisch epileren/ ontharingstechnieken.

Blijf op de hoogte