Skinregister, nummer 200079

Registratienummer 200079


Anbos

Zelfverzekerd de zomer in


Je eet gezond en sport regelmatig, want je wil er natuurlijk goed uitzien deze zomer. Maar zijn jouw oksels en benen al haarvrij? Wist je dat er verschillende behandelingen zijn die jou voor lange tijd van je haartjes af kunnen helpen? Ook van de vaak onzeker makende overtollige haartjes in het gezicht. Carla (52 jaar) trok vorig jaar de stoute schoenen aan en maakte een afspraak bij Studio voor Huidverbetering Anne-Marie Tempelaars in Zutphen. Tijdens het kennismakingsgesprek bleek dat de lichtflitsmethode het beste werkt voor Carla.

“Iedere ochtend was ik met een pincet in de weer en als ik ‘s avonds nog de deur uit moest stond ik eerst weer voor de spiegel om te speuren naar eventuele haartjes. Ik heb me door Anne-Marie laten voorlichten tijdens een kennismakingsgesprek en ben vlak daarna begonnen met lichtflitsbehandelingen. Het enige waar ik spijt van heb is dat ik niet eerder naar haar toe ben gegaan”, vertelt Carla. “Ik durf weer zonder gene zo onder de mensen te komen. Een meevallertje is dat mijn zorgverzekeraar een gedeelte van de kosten vergoedt.”

Harsen, elektrisch of lichtflits

Ontharen met behulp van lichtflitsen is een van de drie methoden waarin Anne-Marie Tempelaars gespecialiseerd is. “Kies je voor harsen dan ben je tijdelijk van je haren af. Elektrisch ontharen en lichtflitsbehandelingen hebben een meer permanent karakter. Haarloos word je nooit. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek kijk ik samen met jou naar de best passende behandeling voor jou.”

Resultaatgerichte behandelingen van huidproblemen

Ook met andere huidproblemen kun je bij de Studio voor Huidverbetering terecht. Anne-Marie maakt gebruik van verschillende technieken om pigmentvlekjes, acne en een vale vermoeide huid aan te pakken. Deze resultaatgerichte instituutbehandelingen worden verzorgd met producten van het Franse merk Guinot. Aromatische oliën, fruitzuren, een speciale oogbehandeling maken onderdeel uit van het aanbod van de studio. Samen met jou bespreekt Anne-Marie je wensen en maakt ze een behandelplan. Kijk op de website www.huidverbeteringtempelaars.nl voor meer informatie en een indicatie van de prijzen.

Blijf op de hoogte