Skinregister, nummer 200079

Registratienummer 200079


Anbos

Zelfverzekerd de zomer in


Je eet gezond en sport regelmatig, want je wil er natuurlijk goed uitzien deze zomer. Maar zijn jouw oksels en benen al haarvrij? Wist je dat er verschillende behandelingen zijn die jou voor lange tijd van je haartjes af kunnen helpen? Ook van de vaak onzeker makende overtollige haartjes in het gezicht. Carla (52 jaar) trok vorig jaar de stoute schoenen aan en maakte een afspraak bij Studio voor Huidverbetering Anne-Marie Tempelaars in Zutphen. Tijdens het kennismakingsgesprek bleek dat de lichtflitsmethode het beste werkt voor Carla.

“Iedere ochtend was ik met een pincet in de weer en als ik ‘s avonds nog de deur uit moest stond ik eerst weer voor de spiegel om te speuren naar eventuele haartjes. Ik heb me door Anne-Marie laten voorlichten tijdens een kennismakingsgesprek en ben vlak daarna begonnen met lichtflitsbehandelingen. Het enige waar ik spijt van heb is dat ik niet eerder naar haar toe ben gegaan”, vertelt Carla. “Ik durf weer zonder gene zo onder de mensen te komen. Een meevallertje is dat mijn zorgverzekeraar een gedeelte van de kosten vergoedt.”

Harsen, elektrisch of lichtflits

Ontharen met behulp van lichtflitsen is een van de drie methoden waarin Anne-Marie Tempelaars gespecialiseerd is. “Kies je voor harsen dan ben je tijdelijk van je haren af. Elektrisch ontharen en lichtflitsbehandelingen hebben een meer permanent karakter. Haarloos word je nooit. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek kijk ik samen met jou naar de best passende behandeling voor jou.”

Resultaatgerichte behandelingen van huidproblemen

Ook met andere huidproblemen kun je bij de Studio voor Huidverbetering terecht. Anne-Marie maakt gebruik van verschillende technieken om pigmentvlekjes, acne en een vale vermoeide huid aan te pakken. Deze resultaatgerichte instituutbehandelingen worden verzorgd met producten van het Franse merk Guinot. Aromatische oliën, fruitzuren, een speciale oogbehandeling maken onderdeel uit van het aanbod van de studio. Samen met jou bespreekt Anne-Marie je wensen en maakt ze een behandelplan. Kijk op de website www.huidverbeteringtempelaars.nl voor meer informatie en een indicatie van de prijzen.

COVID-19: Studio open

Vanaf maandag 17 januari is de Studio voor Huidverbetering weer geopend. Bel, mail of app voor het maken van een afspraak. Uiteraard gelden nog steeds de richtlijnen zoals eerder gecommuniceerd.
Voel je je er nog niet prettig bij om een afspraak te maken? Dan kun je nog steeds:
  • Producten bestellen. Die kun je afhalen bij de studio of thuis laten bezorgen;
  • Telefonisch advies ontvangen: over huidproblemen of bepaalde (ontharings)behandelingen;
  • Blogs lezen op de website; over wat het seizoen doet met je huid en hoe je ook thuis je huid goed kunt verzorgen.

Let op: Deventerweg afgesloten

Er wordt aan de Deventerweg gewerkt. Parkeren kan op het Deventerachterpad, in de Brandts Buijsstraat of in de wijk tegenover de Deventerweg.

Blijf op de hoogte