Skinregister, nummer 200079

Registratienummer 200079


Anbos

Nieuw in de studio: Medik8


Ondanks de mooie instituutbehandelingen die ik in mijn praktijk uitvoer, ben ik de laatste maanden op zoek gegaan naar producten en behandelingen die net weer een stapje verder gaan.

Dit heb ik gevonden in de vorm van Medik8.peel_range_A3-AANGEPAST

Medik8 is een product, ontwikkeld en geproduceerd in Engeland, dat door middel van sterkere zuren bepaalde huidproblemen aanpakt. Acne, hyperpigmentatie, maar ook fijne lijntjes en rimpels kunnen door middel van peelings in kuurverband worden verminderd.

De producten van Medik8 bevatten onder meer de werkstoffen vitamine C en vitamine A, beter bekend onder de naam Retinol. Van Retinol is wetenschappelijk aangetoond dat het de collageenproductie stimuleert en fijne lijntjes en rimpels vermindert.

In tegenstelling tot Guinot, dat huidverbeterende en tevens ook ontspannende instituutbehandelingen biedt, is een behandeling met Medik8 kort, gevoelig en zonder een wellnesgevoel.

Deze twee merken zijn zeer goed te combineren in de praktijk en die combinatie geeft mij als huidspecialist nog meer mogelijkheden die ik u als cliënt kan bieden op het gebied van huidverbetering.

Wilt u meer informatie? Maak dan een afspraak voor een intakegesprek.

COVID-19: Studio open

Vanaf maandag 17 januari is de Studio voor Huidverbetering weer geopend. Bel, mail of app voor het maken van een afspraak. Uiteraard gelden nog steeds de richtlijnen zoals eerder gecommuniceerd.
Voel je je er nog niet prettig bij om een afspraak te maken? Dan kun je nog steeds:
  • Producten bestellen. Die kun je afhalen bij de studio of thuis laten bezorgen;
  • Telefonisch advies ontvangen: over huidproblemen of bepaalde (ontharings)behandelingen;
  • Blogs lezen op de website; over wat het seizoen doet met je huid en hoe je ook thuis je huid goed kunt verzorgen.

Let op: Deventerweg afgesloten

Er wordt aan de Deventerweg gewerkt. Parkeren kan op het Deventerachterpad, in de Brandts Buijsstraat of in de wijk tegenover de Deventerweg.

Blijf op de hoogte