Skinregister, nummer 200079

Registratienummer 200079


Anbos

Interview met Anne-Marie – Dazzling Decolleté


Lees het interview met Anne-Marie Tempelaars over de heropening van de studio, de jubileumacties en haar tip voor een gezonde huid in de winter.

Je bent de afgelopen maanden druk geweest met de verbouwing en de heropening van de studio. Hoe waren de reacties tot dusver?
“Ik heb hele leuke, positieve reacties gehad, ook uit meer verschillende hoeken door de publiciteit via media en social media! Opvallend hoeveel mensen de laatste weken de berichtgevingen hebben gevolgd en ook speciaal naar de studio zijn gekomen om het eindresultaat te bekijken.”

Je hebt aangekondigd om dit jaar een aantal jubileumacties uit te zetten. Je gaf aan een bijzondere actie in petto te hebben voor de feestdagen. Kun je daar al meer over vertellen?
“De feestdagen komen eraan en dat vraagt om wat extra aandacht voor hals en decolleté zodat we in onze feestelijke outfit nog meer gaan stralen! Daarom bied ik, voor een speciale prijs, een decolleté-pakket aan. Dit houdt in dat je een decolleté-behandeling kunt kopen die ik kan verwerken tijdens een (klassieke) gezichtsbehandeling. Je krijgt dan ook een speciale halscrème mee zodat je je hals en decolleté ook thuis nog aandacht kan geven. De prijs voor dit pakket is €57,50.”

Jubileumactie Cou nov 2014-page-001

Waar moeten we in de wintermaanden nou extra op letten als we het hebben over huidverzorging?
“De huid mag iets intensiever beschermd en gevoed worden, vooral als de temperaturen flink dalen. Een instituutbehandeling van GUINOT kan je hierbij extra ondersteunen. En wil je je huid een echte boost geven, dan is er nu de nieuwe AGE SUMMUM-behandeling van GUINOT. Deze behandeling verjongt en verstevigt de huid en zorgt voor een sublieme glans mede dankzij het Pro-Collageen gezichtsmasker waarmee de behandeling wordt afgesloten.”

Op Facebook zag ik dat je weer een bijscholing hebt gedaan. Volg je die bijscholing regelmatig?
“Specialisaties zoals acné en ontharingstechnieken vragen om up-to-date te blijven op dit vakgebied. De zorgverzekeraar vraagt dan ook iedere 3 jaar een bijscholing waarin je kunt laten zien dat je kennis en vaardigheden nog steeds onder de knie hebt. Het houdt je scherp, maar het is ook zeer prettig om met collega’s die deze specialisaties ook uitvoeren van gedachten te wisselen.”

Blijf op de hoogte