Skinregister, nummer 200079

Registratienummer 200079


Anbos

20-jarig jubileum


Anne-Marie Tempelaars, Studio voor Huidverbetering ZutphenIn mei bedacht ik me dat de praktijkruimte wel een likje verf zou kunnen gebruiken. En als je dan toch verft, kun je ook wel gaan voor een ander kleurtje… Zo ontstond het idee om na 20 jaar toch weer een aantal zaken te veranderen, de ruimte te pimpen en de huisstijl te vernieuwen.

20 jaar geleden ging mijn dochter naar groep 1, had ik – na een loopbaan in de medische wereld – net de basisopleiding schoonheidsverzorging afgerond en startte ik op een kamer in Sevenum (Limburg) mijn praktijk. Naast het volgen van de voortgezette opleiding ging ik ook lesgeven in de vakken anatomie en fysiologie.

In de jaren die volgden groeide mijn onderneming, verdiepte ik me verder in het vak en specialiseerde ik me op diverse gebieden als ontharing en huidverbetering.

In 2000 startte ik opnieuw in Zutphen, waar we in verband met het werk van mijn man naartoe verhuisden. Met veel plezier heb ik hier weer een eigen praktijk opgebouwd, en nu, twintig jaar later, kijk ik terug op een mooie werkzame tijd maar kijk ik bovenal uit naar de aankomende jaren.

Ik ondervind veel steun van familie en vrienden, maar mijn grootste drive zijn jullie, mijn klanten. Van alle leeftijden, ieder met een eigen verhaal, met eigen specifieke wensen, waaraan ik zo goed mogelijk tegemoet wil komen. Een ieder zo goed mogelijk bedienen is voor mij een stimulans op om up-to-date te blijven op mijn vakgebied.

Maar vooral ook de warmte, de betrokkenheid, en het vertrouwen dat jullie in mij stellen maakt dat ik dankbaar en blij ben dat ik dit vak mag uitoefenen. Dank hiervoor!

Om deze 20 jaren te vieren zullen er de aankomende maanden een aantal jubileumacties plaatsvinden. Deze zullen worden aangekondigd in de nieuwsbrief en op social media.

Dus houd vooral uw mail, mijn website en Facebook goed in de gaten!!

Op deze manier wil ik, samen met jullie, de komende jaren inluiden.

Anne-Marie Tempelaars
Studio voor Huidverbetering Tempelaars

Zutphen, september 2014

Blijf op de hoogte